الرنجة بالطماطم والطحينة

"><()* اكلات شهيه - وصفات جديده - اكلات شعبيه مصريه , مغربيه , خليجيه ":"?

المشرفون: نواب المدير العام،فريق الاشراف والاداره

أضف رد جديد
هبه
مراقب عام
مراقب عام
مشاركات: 8350
اشترك في: 05 إبريل 2008, 15:39
النوع: انثى
الحاله الاجتماعيه: غير متزوج
الحاله الوظيفيه: بدون عمل
انا حاليا: حزين
مكان: مصر
اتصال:

الرنجة بالطماطم والطحينة

مشاركة بواسطة هبه »

المكونات:

كيلو رنجة
1/2 كوب طحينة
4 ثمرات طماطم مقطعة مكعبات صغيرة جدا
عصير 3 ليمونات
1/4 كوب صغير زيت
طريقة التحضير:

- هتشوي الرنجة على النار لغاية ما تلاقي إن الجلد اتشقق تماماً... بعد كده حطيها في طبق وابدئي في أخليها من الأشواك وتقطعيها قطع صغيرة.
- هاتي طاسة وحطيها على النار وحطي فيها الزيت واستني لغاية ما الزيت يسخن، وبعد كده ضيفي إليها الطماطم المقطعة واستني لمدة خمس دقائق وبعد كده ضيفي إليهم قطع الرنجة وعصير الليمون.
- هاتِ طبق التقديم وحطي فيه الرنجة بالطماطم وبعد كده ضيفي إليهم الطحينة.

ملحوظة: ممكن تاكلي الرنجة بالطماطم فقط بدون إضافة الطحينة.
أحساس مؤلم. أحساس صعب .أحساس يقتل ....أن تكون موجود ومش موجود في أماكن تعتبرها جزءا من حياتك


القوانين العامه للمنتدى
أضف رد جديد

العودة إلى ”بالهنا والشفا [مطبخ المنتدى]“