طريقة عمل تفريز العرقسوس جاهز على الشرب

كل يوم اكله جديده في منتدى مطبخ رمضان

المشرفون: نواب المدير العام،فريق الاشراف والاداره

أضف رد جديد
هبه
مراقب عام
مراقب عام
مشاركات: 8350
اشترك في: 05 إبريل 2008, 15:39
النوع: انثى
الحاله الاجتماعيه: غير متزوج
الحاله الوظيفيه: بدون عمل
انا حاليا: حزين
مكان: مصر
اتصال:

طريقة عمل تفريز العرقسوس جاهز على الشرب

مشاركة بواسطة هبه »

صورة


المقادير: عرقسوس كربوناتو
التحضير: هنجيب كميه قد 2 كيلو عرقسوس ونبثهم مع معلقتين كربوناتو ونتركهم يخمرو ويسودو
وبعدين تجيبى اكياس بلاستيك وتحطى فى كل كيس على قد المره وعلى الفريزر
ولما تيجى تستخدميها تجيبى الكيس تغسليه من بره بالميه وتخرميه بابره او دبوس نظيف ( تشكشكيه كه) وتنقعيه فى الميه من قيمه ساعتين قبل الفطار واشربى اجمل عرقسوس واسهل ما يكون
أحساس مؤلم. أحساس صعب .أحساس يقتل ....أن تكون موجود ومش موجود في أماكن تعتبرها جزءا من حياتك


القوانين العامه للمنتدى
أضف رد جديد

العودة إلى ”منتدى مطبخ رمضان“