وجبه اليوم الثالث :الكفتة المشوية على أصولها

كل يوم اكله جديده في منتدى مطبخ رمضان

المشرفون: نواب المدير العام،فريق الاشراف والاداره

أضف رد جديد
هبه
مراقب عام
مراقب عام
مشاركات: 8350
اشترك في: 05 إبريل 2008, 15:39
النوع: انثى
الحاله الاجتماعيه: غير متزوج
الحاله الوظيفيه: بدون عمل
انا حاليا: حزين
مكان: مصر
اتصال:

وجبه اليوم الثالث :الكفتة المشوية على أصولها

مشاركة بواسطة هبه »

صورة

المقادير: لحمه مفرومه
بصل مبشور
وبهارات
ملح
فلفل اسود
حبهان
معلقتين بقسماط
التحضير: هنجيب بصله متوسطه نفرمها فى الكبة ناعم
نحط عليها نص كيلو لحمة مفرومة وبهارات وملح وفلفل اسود وحبهان ومعلقتين بقسماط
ونعجنهم زى ما بتعجنى العجين بايدك اعجنى كتير
الطبخ: فى طريقتين بقى اما تصبعيها وترصيها فى صينية او تعمليها فى الاسياخ الخشب زى كدا وخليها رقيقه
وبعد ما تستوى جيبى فحمة وولعيها على البوتاجاز وسيبيها لما تبقى حمرااااا
وبعد كدا حطيها فى الدهن اللى نزل من الكفته هتلاقيها عملت


تروحى قافله الفرن على طول
وسيبها دقيقتين
ودوقى بقا وادعيلى
وقدميها بقى على بقدونس مفروم واعملى سلطة طحينة وسلطة طماطم وبابا غنوج
أحساس مؤلم. أحساس صعب .أحساس يقتل ....أن تكون موجود ومش موجود في أماكن تعتبرها جزءا من حياتك


القوانين العامه للمنتدى
همس السما
مراقب عام
مراقب عام
مشاركات: 4282
اشترك في: 13 مايو 2010, 09:31
النوع: انثى
الحاله الاجتماعيه: غير متزوج
الحاله الوظيفيه: صاحب عمل
انا حاليا: متفائل
مكان: مصر

Re: الكفتة المشوية على أصولها

مشاركة بواسطة همس السما »

تحفـــــة :>>::
سهلة جدااا وبتشهى أوووووووى
تسلم ايدك يا أحلى هبة
(*&) (*&)
أضف رد جديد

العودة إلى ”منتدى مطبخ رمضان“