وجبه اليوم الحادى عشر:طريقه عمل الفراخ المحشيه اللذيذة

كل يوم اكله جديده في منتدى مطبخ رمضان

المشرفون: نواب المدير العام،فريق الاشراف والاداره

أضف رد جديد
هبه
مراقب عام
مراقب عام
مشاركات: 8350
اشترك في: 05 إبريل 2008, 15:39
النوع: انثى
الحاله الاجتماعيه: غير متزوج
الحاله الوظيفيه: بدون عمل
انا حاليا: حزين
مكان: مصر
اتصال:

وجبه اليوم الحادى عشر:طريقه عمل الفراخ المحشيه اللذيذة

مشاركة بواسطة هبه »

صورة
المقادير: فرختين صغيرين انا كانت فراخى يادوب نص كيلو
ملح وفلفل وبهارات دجاج لو تحبى
3بصلات مبشورين
3معالق سمنه
مكعب ماجى او شوربه
3كوبيات رز مغسول ومنقوع لمده ساعه
التحضير: نغسل الفراخ كويس طبعا ونخليها فله شمعه منوره
ناخد البصل المبشور وننزل بيه على السمنه نقلبه شويه لغايه اما يدبل ويصفر شويه
بعد كده نضيف فوقه الرز ونقلب كويس ونضيف التوابل والملح والفلفل
لوعندك شوربه اوكى ضيفى على الرز عشان نسويه لو مفيش نضيف مع الميه مكعب ماجى
انا بسوى الرز 90 فى الميه وبعدين احشى بيه
ممكن طبعا تضيفى مع البصل الكبد والقوانص بس انا ولادى مش بيحبوها ولا زوجى كمان ههههه
بعد كده تدعكى الفراخ من جوه بفلفل وملح وتحشى عادى وتقفليها سواء بخيط او بخله
الطبخ: تسويها على نار هاديه عشان مش تتفتح
بعد كده حمريها والف هنا
أحساس مؤلم. أحساس صعب .أحساس يقتل ....أن تكون موجود ومش موجود في أماكن تعتبرها جزءا من حياتك


القوانين العامه للمنتدى
noureen
مجموعه العضوات النشيطات
مجموعه العضوات النشيطات
مشاركات: 3779
اشترك في: 03 ديسمبر 2009, 22:26
النوع: انثى
الحاله الاجتماعيه: غير متزوج
الحاله الوظيفيه: موظفه حكوميه
انا حاليا: متفائل
مكان: مصر أم الدنيا

Re: وجبه اليوم الحادى عشر:طريقه عمل الفراخ المحشيه اللذيذة

مشاركة بواسطة noureen »

(&_) (&_) (&_) جميلة
صورة صورة رأس البر دمياط

صورة

صورة

مصرية و افتخر

صورة
اللهم احفظ بلادنا و نجها من كل سوء .. و احفظ شعوبنا واحقن دمائنا و انصرنا ..
يارب احمى مصر
أضف رد جديد

العودة إلى ”منتدى مطبخ رمضان“