وجبه اليوم السابع والعشرون :البط المحشي اللذيذ

كل يوم اكله جديده في منتدى مطبخ رمضان

المشرفون: نواب المدير العام، فريق الاشراف والاداره

أضف رد جديد
صورة العضو الشخصية
هبه
مراقب عام
مراقب عام
مشاركات: 8350
اشترك في: 05 إبريل 2008, 15:39
النوع: انثى
الحاله الاجتماعيه: غير متزوج
الحاله الوظيفيه: بدون عمل
انا حاليا: حزين
مكان: مصر
اتصال:

وجبه اليوم السابع والعشرون :البط المحشي اللذيذ

مشاركة بواسطة هبه » 15 أغسطس 2012, 03:27

صورة

المقادير: بطه
فريك
ورق لورا
حبهان
بصله
خل
دقيق
بصله جزره
التحضير: نجيب بطه حلوه وننقعها فى ماء وخل وبعدين نغسلها بدقيق زى كده
بعد كده نطحن ورق لورا وحبهان وكمان ملح وفلفل
نتبلها كويس بكل التوابل دى كويس
ناخذ الفريك المنقوع ونشوحه مع بصله ونفس التوابل ونشوح كمان الكبد والاونصه
نحشى البطه ونقفل الفتحه بخيط
الطبخ: نضع البطه فى ماء مغلى مع بصله وجزره ونفس التوابل والملح فى الاخره بعد التسويه
وبعدين نسخن الفرن الاول لمدة ربع ساعه ونضع البطه بعلى الرف المتوسط
وهى هتتحمر من غير سمن او زيت وده شكلها بعد خروجها من الفرن
أحساس مؤلم. أحساس صعب .أحساس يقتل ....أن تكون موجود ومش موجود في أماكن تعتبرها جزءا من حياتك


القوانين العامه للمنتدى

أضف رد جديد

العودة إلى “منتدى مطبخ رمضان”

الموجودون الآن

المستخدمون الذين يتصفحون المنتدى الآن: لا يوجد أعضاء مسجلين متصلين وزائر واحد