صفحة 1 من 1

وجبه اليوم السابع والعشرون :البط المحشي اللذيذ

مرسل: 15 أغسطس 2012, 03:27
بواسطة هبه
صورة

المقادير: بطه
فريك
ورق لورا
حبهان
بصله
خل
دقيق
بصله جزره
التحضير: نجيب بطه حلوه وننقعها فى ماء وخل وبعدين نغسلها بدقيق زى كده
بعد كده نطحن ورق لورا وحبهان وكمان ملح وفلفل
نتبلها كويس بكل التوابل دى كويس
ناخذ الفريك المنقوع ونشوحه مع بصله ونفس التوابل ونشوح كمان الكبد والاونصه
نحشى البطه ونقفل الفتحه بخيط
الطبخ: نضع البطه فى ماء مغلى مع بصله وجزره ونفس التوابل والملح فى الاخره بعد التسويه
وبعدين نسخن الفرن الاول لمدة ربع ساعه ونضع البطه بعلى الرف المتوسط
وهى هتتحمر من غير سمن او زيت وده شكلها بعد خروجها من الفرن