كانلونى بالفراخ والمشروم

كل يوم اكله جديده في منتدى مطبخ رمضان

المشرفون: نواب المدير العام،فريق الاشراف والاداره

أضف رد جديد
هبه
مراقب عام
مراقب عام
مشاركات: 8350
اشترك في: 05 إبريل 2008, 15:39
النوع: انثى
الحاله الاجتماعيه: غير متزوج
الحاله الوظيفيه: بدون عمل
انا حاليا: حزين
مكان: مصر
اتصال:

كانلونى بالفراخ والمشروم

مشاركة بواسطة هبه »

كانلونى بالفراخ والمشروم
صورة
المقادير:
كوبايه ونص دقيق كوب لبن بيضين ملح وفلفل الحشوة فراخ مفرومه او مقطعه صغير مشروم مقطع بصله مكعبات سمنه فلفل اخضر طماطم زيتون اسود جبنه رومي مايونيز جبنه موزريلا مقدار من البشاميل

الطريقه:
ناخد مكونات الكانلونى ونضربهم في الخلاط وناخد مغرفه ونجيب طاسه تيفال وندهنها زبده خفيف علي نار متوسطه ونحط كبشه في الطاسه ونحمرها علي الوشين ونطلعها ثم نبدا بعمل الحشوه نشوح المشروم في قليل من الزيت مع رش ملح وفلفل ثم نضيف الدجاج ويقلب الجميع حتي يستوي ونحط علي النار بصله مكعبات في حته سمنه ونقلب ونحط فلفل اخضر ونقلب وطماطم ونقلب وزيتون اسود ونقلب وبعدين نضيف الفراخ والمشروم عليها ويعدين جبنه رومي وبعدين قليل من البشاميل نجيب بقي واحده كريب ونحشيها ونلفها ونرص فى صينية بيركس ونحط علي وشها بشاميل و جبنه موزريلا وندخله الفرن لحد ما الجبنة تسيح
أحساس مؤلم. أحساس صعب .أحساس يقتل ....أن تكون موجود ومش موجود في أماكن تعتبرها جزءا من حياتك


القوانين العامه للمنتدى
أضف رد جديد

العودة إلى ”منتدى مطبخ رمضان“