كباب الدجاج الجزائري

كل يوم اكله جديده في منتدى مطبخ رمضان

المشرفون: نواب المدير العام،فريق الاشراف والاداره

أضف رد جديد
هبه
مراقب عام
مراقب عام
مشاركات: 8350
اشترك في: 05 إبريل 2008, 15:39
النوع: انثى
الحاله الاجتماعيه: غير متزوج
الحاله الوظيفيه: بدون عمل
انا حاليا: حزين
مكان: مصر
اتصال:

كباب الدجاج الجزائري

مشاركة بواسطة هبه »

2كلغ بطاطا + كمشة حمص + حبة بصل مفرومة + فلفل اسود + كمون + قليلا من الزعفران + بقدنوس + قليل من الملح حسب الحاجة + زيت للقلي + دجاجة كاملة مقطعة حسب أفراد العائلة + بهارات وبيض.

الطريقة:
نقشر البطاطا ونقليها نضعها جانبا وفي نفس الوقت نضع الدجاجه في طنجرة ونضع عليها البهارات ونضعها تنضج و عند الإنتهاء نضع فوقها البطاطا و نضع عليها البيض و البقدوس ونطفئ عليها وشهية طيبة.
أحساس مؤلم. أحساس صعب .أحساس يقتل ....أن تكون موجود ومش موجود في أماكن تعتبرها جزءا من حياتك


القوانين العامه للمنتدى
haram_most
مشرفه سابقه
مشاركات: 5355
اشترك في: 13 مارس 2009, 19:26
النوع: انثى
الحاله الاجتماعيه: متزوجه
الحاله الوظيفيه: طالبه

Re: كباب الدجاج الجزائري

مشاركة بواسطة haram_most »

مختلفة شوية على الي بطلخها الصراحة بس في مناطق عديدة في الجزائر الطبه بيختلف من منطقة لمنطقة في بعض التفاصيل بس تسلم ايدك
ربنا لا تاخدنا ان نسينا او اخطئنا ربنا ولا نحمل علينا اسرا كما حملته على اللدين من قبلنا ربنا ولا تحملنا مالا طاقة لنا به واعفو عنا وارحمنا انت مولانا فانصرنا على القوم الكافرين
أضف رد جديد

العودة إلى ”منتدى مطبخ رمضان“